Wat sedum kost per vierkante meter (m2) hangt af van het type sedumdak en het gemak van het aanleggen. De keuzes die u hierbij maakt, hebben dus invloed op de prijs. Als u kiest voor cassettes resulteert dit in een hele andere prijs dan wanneer u kiest voor matten. In onderstaande uitleg gaan we uit van sedummatten.

De actuele prijzen van de matten per m2 vind je in de webshop, deze prijzen worden regelmatig ge-update vandaar dat we de prijzen zelf niet in de tekst opnemen. Wij gaan bij deze prijzen uit van complete pakketten zodat u geen rekening hoeft te houden met het zelf planten en de verschillende benodigde lagen. De prijzen in onze webshop zijn all in, u hoeft het alleen nog zelf te (laten) leggen.

Bij SedumSpecialist zijn we gek op gemak en daarom bieden wij complete Sedumpakketten aan, die u eenvoudig aanlegt op uw dak.

Het enige wat u na het aanleggen nog moet doen, is het eens in de zoveel tijd onderhouden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een goede bemesting. Omdat Sedum onderhoudsarm is hoeft u het maar enkele keren per jaar te bemesten.

Wij adviseren om minimaal eens per jaar te bemesten. Als u graag een optimale dekking wilt op uw sedummatten, dan raden wij u aan om 2 tot 3 keer per jaar te bemesten.