INFORMATIE OVER DE SEDUMSPECIALIST.BE

GEGEVENS SEDUM SPECIALIST

Adres: Edisonweg 1, 3404 LA IJsselstein (NL)

E-mail: info@sedumspecialist.be

Tel: +31 85 1305 495

KVK: 85190039

BTW: NL863540429B01

IBAN: NL36INGB0675231698

Lichtgewicht sedumtray cassettes tegels video aanleggen

VEEL GESTELDE VRAGEN

In veel gemeenten zijn er subsidie-regelingen voor de aanschaf van een groendak en de kosten voor mogelijke inspectie. Helaas is dit nog niet landelijk vastgesteld en dus overal verschillend.

Uw groene dak wordt geleverd op pallet(s) en met een internationale vrachtwagen op de afgesproken datum. Uw bestelling wordt gelost naast de vrachtwagen. Normaal gesproken worden de materialen in de loop van de dag geleverd. Bespreek met ons het leveringsmoment.

Wij leveren de materialen op een locatie die met u is afgestemd.

Jazeker! Sedum is een natuur product en de kleur kan afwijken van foto’s en verwachtingspatroon. Maar wees gerust, omdat het om een natuur product gaat, kleurt uw dak met het seizoen mee. Onderhoud netjes uw groendak dan groeit en kleurt het dak rustig door!

Het groendak kan gedurende het hele jaar geïnstalleerd worden wanneer het niet vriest. Bij vochtig weer zijn er geen extra maatregelen nodig en bij droog en warm weer raden wij aan om de substraat laag eerst goed nat te maken.

Op deze manier blijven de vegetatiematten mooi en kunnen ze snel wortelen in het groeimedium. Na het bestellen begeleiden we uw met handige tips en uitleg.

Jazeker! Een groendak is onderhoudsarm, maar niet onderhoudsvrij. Daarom adviseren wij uw groendak 2 keer per jaar te bemesten en om regelmatig te kijken of er onkruid op het dak groeit.

Bij periode van droogte die langer duren dan 3 weken raden wij ook aan het sedumdak zo nu en dan te besproeien met water.

KOM IN CONTACT EN STEL HIER UW VRAGEN

WIJ BEANTWOORDEN ALLE VRAGEN