Sedum kopen online, waar moet u zoal op letten?

Wilt u online sedum voor uw groendak kopen? Wij leggen u graag uit waar u op moet letten, hoe u het zelf kunt aanleggen, or u er in uw gemeente subsidie voor kunt krijgen én laten u kennismaken met de voordelen. 

Dé SedumSpecialist helpt particulieren en bedrijven bij het informeren, kopen en aanleggen van sedummatten. Met alle informatie die u op onze website kunt vinden, willen wij u zoveel als mogelijk helpen bij het realiseren van uw eigen groendak. U kunt bij ons eenvoudig een sedumpakket bestellen en laten bezorgen. Ook kunt u ervoor kiezen om zelf aan de slag te gaan met het aanleggen of dit uit handen te geven aan een door ons aangewezen partij. Hier vindt u de veel gestelde vragen op het gebied van sedum en alle informatie die u nodig heeft over subsidie, het zelf plaatsen van sedum, het onderhoud en nog veel meer!

online sedum kopen voor groendak

Voorbereiding sedum kopen online

U wilt dus graag een groendak. Voordat u het gewenste sedumpakket bij ons besteld, is het goed om eerst eens over een aantal vragen na te denken. Is uw dak bijvoorbeeld daadwerkelijk geschikt als groendak? En hoeveel m² sedum heeft u nodig? Zijn er nog speciale materialen nodig om uw huidige dak te beschermen tegen wortelvorming? Al met al zijn er dus genoeg vragen om langs te gaan voordat u ons offerteformulier invult.

Bestellen van sedum

Heeft u al het bovenstaande inmiddels uitgezocht? Dan kunt u uw sedumpakket gaan bestellen. U heeft bij ons de keuze uit twee opties. Zo kunt u er voor kiezen om zelf uw eigen groendak samen te stellen met één van onze pakketten en deze vervolgens bestellen via onze webshop. Weet u niet helemaal zeker welk pakket er bij u past? Dan kunt u een offerte aanvragen.

Plaatsen van sedum

Heeft u er ooit bij stilgestaan dat zelf aanleggen van een groendak super eenvoudig is? Met onze uitgebreide uitleg en instructievideo’s kan het niet meer misgaan! Wij leggen u stap voor stap uit hoe u binnen no-time een groendak kunt realiseren. Laat u de sedum liever door iemand anders leggen? In dat geval helpen wij u graag aan een partij die voor u het groendak plaatst.

Sedum kopen Groendak plaatsen woonhuis
Sedum kopen groendak schuur woonhuis
Kopen Groendak zelf plaatsen thuis
ADVIES VRAGEN MAG ALTIJD!

Iedereen een groendak is onze missie

Voordelen van online sedum kopen

Waarom zou u eigenlijk kiezen voor een groendak? Wij leggen graag aan u uit wat de voordelen zijn van sedum op uw dak.

Subsidie op groendaken

Steeds meer gemeenten bieden subsidie op groendaken. In sommige gevallen tot wel 50% op de aanschafwaarde.

GEEN KEUZE STRESS, WIJ LEGGEN HET AAN U UIT!

SedumSpecialist biedt groendak pakketten

Sedumtray Click ‘n Go Light per m²

Oorspronkelijke prijs was: €56,95.Huidige prijs is: €49,95. incl BTW

Sedumtray Click ‘n Go per m²

Oorspronkelijke prijs was: €63,95.Huidige prijs is: €55,00. incl BTW

Lichtgewicht 45kg per m² (70mm)

Oorspronkelijke prijs was: €49,95.Huidige prijs is: €46,95. incl BTW

Pakket Traditioneel per m² (80-90 mm)

Oorspronkelijke prijs was: €54,95.Huidige prijs is: €49,95. incl BTW

Sedum online kopen en vervolgens zelf plaatsen. Hoe doet u dat?

Traditioneel groendak zelf plaatsen

Bekijk hier hoe u zelf een traditioneel groendak plaatst. Deze handige video van 5 minuten legt het volledig aan u uit.

Binnenkort starten wij met cassettes

Wij starten eerdaags met de verkoop van Sedumtrays ook wel cassettes genoemd. Deze zijn makkelijk te plaatsen, kijk maar.