Koop hier sedum voor op uw dak

Wilt u sedum op uw dak aanleggen? Op deze pagina vindt u alles over de voorbereiding, het bestellen en het plaatsen van een groendak.

Als dé SedumSpecialist zijnde kunnen wij u als particulier of bedrijf helpen om zelf een groendak te realiseren. U vindt in onze webshop complete sedumpakketen en de nodige toebehoren. Heeft u hulp nodig? Wij kijken graag met u mee en voorzien u van een passend advies. Hiervoor kunt u ons offerteformulier invullen. Op onze website is alle informatie te vinden die u nodig heeft over het onderhoud, het zelf plaatsen van sedum, de voordelen die het biedt en de subsidies.

sedummatten kopen voor uw sedum roof

Voorbereiding van sedum op uw dak

Wanneer u een groendak wilt bestellen, is de juiste voorbereiding een absolute vereiste. U zult bijvoorbeeld moeten nagaan of uw dak wel geschikt is om het gewicht van sedum te dragen. En zijn er extra materialen nodig om uw groendak te onderhouden. En zit het met het aanvragen van subsidie? Allerlei vragen die belangrijk zijn bij het kopen van sedum. Komt u er zelf niet helemaal uit? Stuur dan een bericht. Samen kijken we naar de mogelijkheden. Bent u van plan om zelf uw groene vingers uit de mouwen te steken? Bekijk dan vooral onze video over het aanleggen van een groendak of lees onze instructies.

Bestellen van sedum

Inmiddels bent u helemaal op de hoogte van alles wat u zou moeten weten over sedum. Het is dus de hoogste tijd om een pakket te kopen dat perfect bij u past! Heeft u al voor ogen welke het moet gaan worden? Dan kunt u deze eenvoudig en snel bestellen via onze webshop. Heeft u toch nog wat extra advies nodig van een professional? Vraag dan een offerte aan, dan kijken wij samen met u wat er allemaal nodig is voor uw groendoek.

Plaatsen van sedum

Wist u dat sedummatten vrij eenvoudig zelf te plaatsen zijn? Op onze website vindt u een uitgebreide uitleg én diverse video’s waarin wij u laten zien hoe u zelf sedum op uw dat kunt leggen. Meer informatie hierover leest u hier. Wilt u het plaatsen van sedum liever uitbesteden? Wij helpen u graag aan een partij die u helpt bij het plaatsen van uw groendak!

Sedummatten kopen groen dak
sedummatten grind
Groene-daken

Subsidie op groendaken

In sommige gevallen krijgt u wel tot 50% subsidie op de aanschafwaarde van uw groendak. Lees hier of uw gemeente mee doet.

Voordelen sedum kopen

Waarom zou u eigenlijk een groendak nemen? Wij leggen aan u uit wat de voordelen zijn van sedum op uw dak.

ADVIES VRAGEN MAG ALTIJD!

Iedereen een groendak is onze missie

GEEN KEUZE STRESS, WIJ LEGGEN HET AAN U UIT!

SedumSpecialist biedt groendak pakketten

Sedumtray Click ‘n Go Light per m²

Oorspronkelijke prijs was: €56,95.Huidige prijs is: €49,95. incl BTW

Sedumtray Click ‘n Go per m²

Oorspronkelijke prijs was: €63,95.Huidige prijs is: €55,00. incl BTW

Lichtgewicht 45kg per m² (70mm)

Oorspronkelijke prijs was: €49,95.Huidige prijs is: €46,95. incl BTW

Pakket Traditioneel per m² (80-90 mm)

Oorspronkelijke prijs was: €54,95.Huidige prijs is: €49,95. incl BTW

Sedummatten kopen en zelf plaatsen. Hoe doet u dat precies?

Sedum voor op uw groendak

Zelf aan de slag? Bekijk hier hoe u zelf een traditioneel groendak aanlegt. Deze handige video van 5 minuten legt het volledig aan u uit.

Binnenkort start de verkoop van cassettes

Wij starten binnenkort met de verkoop van Sedumtrays, ook wel cassettes genoemd. Op aanvraag zijn deze al leverbaar.