Sedummatten bij de SedumSpecialist

Gaat u voor sedummatten? Hier leest u alles over de voorbereiding die u moet treffen, het bestellen en het plaatsen van een groendak. 

Met de sedummatten van de SedumSpecialist kunt u als particulier of bedrijf zelf een groendak realiseren. Tijdens de kweek van onze matten wordt er gewerkt met 13 diverse soorten sedum. De matten zijn bij levering altijd voor minimaal 95% begroeid en per mat kunt u zo’n 6 tot 8 soorten terugvinden.

Doordat de matten kant-en-klaar zijn, is het zeer eenvoudig om uw eigen groendak aan te leggen. Hieronder leest u hoe u dat moet doen. Twijfelt u of sedummatten geschikt zijn voor uw dak? Neem dan gerust contact met ons op. Wij komen graag bij u langs en geven persoonlijk advies.

Voorbereiding sedummatten

Voordat u kiest voor een sedum dak, moet u eerst over de juiste informatie beschikken. Want kan uw dak de sedummatten wel dragen? En welke producten heeft u nog meer nodig? Moet u een premie aanvragen voor uw groendak? Heeft u hier antwoord op, dan kunt u bepalen welk type groendak het beste bij u past. Gaat u het groendak zelf plaatsen, bekijk dan vooral onze aanleginstructie. Moeilijke vragen? Stuur een bericht.

Bestellen van sedum

Heeft u de juiste voorbereidingen getroffen, dan is het tijd om de sedummatten aan te schaffen.Weet u precies wat u nodig heeft, dan kan dit eenvoudig via onze webshop. U kunt ook ons offerteformulier invullen, dan kijken wij samen met u wat u allemaal nodig heeft voor uw groendak.

Het plaatsen van de sedummatten

Uw eigen groendak realiseren is helemaal niet zo moeilijk als u misschien zou denken. Zeker als u kiest voor sedummatten is een groendak eenvoudig te plaatsen. Hiervoor kunt u onze instructievideo gebruiken. Deze duurt ongeveer 5 minuten en geeft een volledige uitleg hoe sedummatten te plaatsen.

Ging het allemaal iets te snel? Hier vindt u meer uitleg én nemen we u in 9 stappen mee naar het perfecte groendak. Is de uitdaging iets te groot en wilt u de aanleg liever uitbesteden? Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste partij om uw groendak te plaatsen.

GEEN KEUZE STRESS, WIJ LEGGEN HET AAN JE UIT!

SedumSpecialist biedt diverse groendak pakketten

Subsidie op groendaken

Soms krijgt u wel tot 50% premie op de aanschafwaarde. Lees hier of uw gemeente mee doet.

Voordelen sedum kopen

Waarom eigenlijk? Wij leggen aan u uit wat de voordelen zijn van sedummatten kopen.

ADVIES VRAGEN MAG ALTIJD!

Iedereen een groendak is onze missie